Mindenki ügye

Csatlakozzatok ti is az országos Komposztálás Ünnepe mozgalomhoz!

2017. október 14. 20:02:45
Óvodai és iskolai csoportok, közösségi kertek illetve képzőművészeti alkotó közösségek jelentkezését várják a szervezők!

Bármilyen a komposztálás témájához kapcsolódó tevékenységgel lehet pályázni.

 

humusz.hu oldalán hirdették meg az pályázatot: 

 

Immáron hatodik alkalommal szeretnénk októberben Veletek együtt megtartani a Komposztálás Ünnepét. Célunk a szerves hulladékok – más néven zöld javak – mennyiségének csökkentése és körforgásban tartása!  További célunk, hogy ezt a tevékenységet az oktatásba is beemeljük úgy, hogy élmény legyen a tanulás! Csatlakozzatok ti is az országos Komposztálás Ünnepe mozgalmunkhoz! Óvodai és iskolai csoportok, közösségi kertek illetve képzőművészeti alkotó közösségek jelentkezését várjuk! Bármilyen a komposztálás témájához kapcsolódó tevékenységgel lehet pályázni. A 2016-os Komposzt Ünnep beszámolója ide kattintva érhető el.

 

Jelentkezési határidő:  2017. október 10.  A jelentkezési lap kitöltéséért kattints ide.

 

A részvétel feltétele az október 10-ig történő jelentkezés.

 

Óvodai, iskolai csoportok, közösségi kertek valamint képzőművészeti alkotóközösségek pályázatát várják a szervezők!

 

A komposztálást népszerűsítő tevékenységeket, eseményeket még az októberi hónap folyamán el kell végezni, majd az ezekről készült beszámolók alapján kerül sor az elbírálásra. Természetesen fontos szempont hogy a komposztálást ti magatok is folyamatosan végezzétek!

 

Beszámolók beküldése

 

A beküldendő beszámolók tartalmazzanak egy 1-2 oldalas írásos dokumentumot, valamint külön csatolmányként várjuk az események során készült fényképeket (3-7 db, jó minőségű, megfelelő megvilágítású, .jpg formátumú kép) Beküldésekor tüntessék fel az e-mailben az intézmény / közösségi kert nevét, a felkészítő pedagógust / csoportvezetőt és a pályázó csoportot, annak létszámát is. 

 

A posztert készítő művészeti alkotóközösségek plakátjainak mérete álló A2-es nagyságú legyen, .jpg formában küldjék meg email címünkre.

 

Beküldési cím: komposztunnep@gmail.com

Beküldési határidő: 2017. november 26.

Eredményhirdetés: 2017. december 18.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról