Kék hírek

Valami van a levegőben! Több durva baleset is történt Eger közelében – FOTÓK

| 2017. október 07. 23:02:28
Hatan is megsérültek, többen súlyosan.

 

Kedden több súlyos baleset is történt Heves megyében, Eger környezetében. Arról mi is beszámoltunk, hogy két személygépkocsi karambolozott a 3-as főút 88-as kilométerénél, Visonta térségében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy beszorult embert kiszabadítottak a járművéből, majd átadták őt a mentőknek. Az eset során négy ember megsérült, egy embert a mentők kórházba szállítottak, egy embert pedig mentőhelikopter vitt el a helyszínről. A műszaki mentés idejére, az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

 

Súlyos baleset a 3-ason: mentőhelikopter vitte el a sérültet - Megrázó fotók a helyszínről

Az egyik jármű sofőrje életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Két személyautó frontálisan ütközött a Heves megyei Szilvásvárad és Bükkmogyorósd közötti úton. A bélapátfalvai önkormányzati és a szilvásváradi önkéntes tűzoltók vonultak, akik az egyik járműből egy embert kiemeltek, őt a mentők kórházba szállították. A mentést végző tűzoltók mindkét járművet áramtalanították, a munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Egy személyautó megcsúszott majd az árokba borult Eger és Egerszalók között, szintén kedd délután. Az egri hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során a járművet kerekeire állították. Az balesetben egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak.

 

 

Forrás: http://heves.katasztrofavedelem.hu

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról