Kék hírek

Súlyosan megsérült Egerben egy utas az egyik helyi járatú buszon – Szemtanúkat keres a rendőrség

EÜ/Police.hu | 2018. március 15. 16:01:36
Egy felelőtlen autós miatt történt a baleset.

 

Az Egri Rendőrkapitányság nyomoz ismeretlen tettes ellen "közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt", ehhez kérné szemtanúk segítségét.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy feltehetőleg fehér színű Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett március 1-jén 14 óra 30 perc körül Egerben, a Mátyás Király úton, ahol az elsődleges adatok alapján szabálytalan sávváltása miatt fékezésre kényszerítette a mögötte haladó helyi járatú autóbusz vezetőjét. Az eset során a busz egyik utasa elesett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

 

Fotó: Police.hu

 

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, valamint az ismeretlen gépkocsi vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 36/522-111-es számon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról