2024. április 20., Tivadar

Riasztó

Kétszáz kilométert autózott a zavart és eltévedt 84 éves férfi, a rendőrök bukkantak rá az M3-ason

2019.11.30. 00:00

Eltűnt személyként körözték, a Dunántúlról vezetett Heves megyéig.

 

A M3-as autópálya Mezőszemerei pihenőhelyen tartottak ellenőrzést 2020. október 29-én a késő esti órákban a Káli Autópálya Alosztály munkatársai a Heves megyei rendőrség közleménye szerint.

 

Egyikük felfigyelt egy személygépkocsira, mely a füves részen állt. Az autó idős sofőrje térben és időben nem tudott tájékozódni, kiderült, hogy aznap rendelte el eltűnés miatt a körözését a Gárdonyi Rendőrkapitányság.

 

A rendőrök a 84 éves férfit biztonsági intézkedés keretén belül a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra szállították, ahonnan később hozzátartozói hazavitték.

 

A közlemény értelmében az idős férfi nagyjából 200 kilométert autózhatott, ugyanis Gárdony és környéke, ahol az eltűnéséről való bejelentést tették, a Dunántúlon, a Velencei-tónál van, vagyis az ország másik felében.

 

 

Beállva, droggal az ülésen, jogsi nélkül furikázott fényes nappal a gyöngyösi férfi

Erre mondják, hogy ez bizony ki lett maxolva. Nagy buli lehetett aznap éjjel a Heves megyei Pálosvörösmarton, ahol a körzeti megbízott 2020. október 27-én délelőtt egy különösen viselkedő autósra lett figyelmes. A rendőr igazoltatta férfit, majd kiderült, hogy a zavartan viselkedő 53 éves gyöngyösi lakos nem rendelkezett érvényes vezető engedéllyel.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló