Kék hírek

Fiatalkorú kislányt is futtattak – VIDEÓN, ahogy a rendőrség lekapcsolja a bűnözőket

Police.hu/EÜ | 2017. október 06. 21:02:43
Négy férfit kaptak el a rendőrök.

 

Fotó: Police.hu

 

A Heves megyei rendőrök szerdán a kora reggeli órákban gyöngyösi otthonuk közelében elfogtak két helyi férfit, akik ez év eleje óta egy felnőtt korú és egy fiatalkorú lányt prostitúciós tevékenység végzésére bírtak rá. A gyanú szerint a két férfi egy internetes oldalon hirdetésekben a saját lakásukra szervezett a két nőnek alkalmi partnereket és az abból befolyt pénzösszegek jelentős részét maguknak tartották meg.

 

 A 23 éves M. Arnoldot és a 46 éves M. Józsefet előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol ellenük – őrizetbe vételük mellett – kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

A rendőrök elfogtak négy gyöngyösi férfit

Gyermekprostitúció, Kannabisz

 

Az eljárás során információ merült fel arra vonatkozóan is, hogy G. Máté 23 éves gyöngyösi lakos a hirdetések kezelésével, szerkesztésével segített a másik két gyanúsítottnak, így ellene prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

 

A házkutatások során a rendőrök egy közeli ingatlan pincéjében elrejtve különböző fejlettségi fokú kannabisz növényeket továbbá azok termesztéséhez használt tárgyakat is találtak. Az ott lakó 41 éves Sz. Istvánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

 

Továbbá a rendőrök egy gyöngyösoroszi lakóingatlanban is lefoglaltak több – feltehetőleg – új pszichoaktív anyagot, amelyek szakértői vizsgálatát követően további gyanúsítottak kihallgatása várható.

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról