Eger ügye

Tudta? A fideszes Nyitrai Zsolt építi az Egert az M3-as autópályával összekötő utat

| 2018. február 16. 08:02:37
Már csak a munkavédelmi sisak hiányzik.

 

A Galeri Facebook-oldal szúrta ki, hogy Egerben Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a saját arcával reklámozza az M25-ös út építését. Nem, nem az adófizetők arcával, akik hozzájárultak ahhoz, hogy végre megépülhessen az útszakasz, hanem a sajátjával. Végülis ő is egy adófiető. :-)

 

 

A Galeri az alábbiakat írta a fotóhoz:

 

"A zútépítő!

 

Eger történelmi belvárosában (is) díszeleg cityposter Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselőről, amint saját fotója alatt a már vagy húsz éve beígért M25-ös út építéséről tájékoztatja a helyi polgárokat.

 

A plakáton nem szerepel a Fidesz logója, sem utalás a magyar államra, esetleg arra, hogy az Európai Unió támogatásának köze lenne a fejlesztéshez. Csak Nyitrai képviselő elérhetőségének adatai szerepelnek a plakát alján, amiből arra következtethetünk, hogy az M25-ös megépítését egyedül Nyitrainak köszönheti a hálás egri nép.

 

Bár volt olyan egri lakos, aki - az üzenet hitelesítése érdekében - egy munkavédelmi sisak rajzával egészítette volna ki Nyitrai képviselő öltönyös fotóját, ám ettől a cselekedettől - vagy minden más manuális kiegészítéstől - óvva intjük a civil egrieket, mivel a plakát állványának jobb felső sarkában figyelmeztető felirat olvasható: "Kamerával megfigyelt terület".

 

Maradt egy kérdésünk a végére: Nyitrai saját maga fizeti a plakátkampányát, vagy az M25-ös költségeibe rejtve mi, magyar adófizetők álljuk a cechet?"

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról