2017. június 24. Iván

Eger ügye

Több osztrák turista érkezhet Egerbe

2015. október 28. 08:11:02 | Utolsó frissítés: 2 éve
Október 23. és 26. között Magyarországon tartotta őszi taggyűlését és konferenciáját a vezető osztrák utazásszervezőket és utazási irodákat összefogó Osztrák Utazási Irodák Szövetsége.

 

A jelentős lobbi-erővel rendelkező, nagy múltú szervezet tagjai a szakmai esemény részeként Kovács Balázs, az Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének vezetője kíséretében október 26-án, hétfőn látogattak Egerbe.

 

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi regionális Marketing Igazgatósága, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. által szervezett programjuk lehetőséget biztosított a város esszenciális turisztikai kínálatának a megismerésére, bízva abban, hogy mindezen élményekkel serkenthető az országunk Észak-keleti térségébe, ezen belül az Egerbe irányuló osztrák vendégforgalom növekedése.

 

Josef Peterleithner, az ÖRV elnöke egri vendéglátóinak elmondta, hogy az osztrák turisták Magyarországon a rövidebb utazásokat részesítik előnyben, a színes kulturális, szabadidős és gasztronómiai kínálatot, valamint a minőségi kikapcsolódást keresik, tapasztalatai szerint mindezekben Eger is kiváló partnerük lehet.

 

 

 Hozzászólok!

KIEMELT ÍRÁSAINK

Videó a Felnémet és Felsőtárkány közötti balesetről
Előzni csak megfontoltan és szépen. Szerencsére nagy baj nem lett, a sérültek viszonylag jól megúszták.

Videó a Felnémet és...

Előzni csak megfontoltan és szépen. Szerencsére nagy baj nem lett, a...

Rengeteg ember szerint az egri az...

Versenyeztetik az egyetemi kampuszokat. A csata elég szoros, de van esély....

Ha karaktert akarsz gyilkolni...

Átlátszó. Már megint.
0
komment