Eger ügye

Több osztrák turista érkezhet Egerbe

2015. október 29. 08:05:38
Október 23. és 26. között Magyarországon tartotta őszi taggyűlését és konferenciáját a vezető osztrák utazásszervezőket és utazási irodákat összefogó Osztrák Utazási Irodák Szövetsége.

 

A jelentős lobbi-erővel rendelkező, nagy múltú szervezet tagjai a szakmai esemény részeként Kovács Balázs, az Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének vezetője kíséretében október 26-án, hétfőn látogattak Egerbe.

 

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi regionális Marketing Igazgatósága, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. által szervezett programjuk lehetőséget biztosított a város esszenciális turisztikai kínálatának a megismerésére, bízva abban, hogy mindezen élményekkel serkenthető az országunk Észak-keleti térségébe, ezen belül az Egerbe irányuló osztrák vendégforgalom növekedése.

 

Josef Peterleithner, az ÖRV elnöke egri vendéglátóinak elmondta, hogy az osztrák turisták Magyarországon a rövidebb utazásokat részesítik előnyben, a színes kulturális, szabadidős és gasztronómiai kínálatot, valamint a minőségi kikapcsolódást keresik, tapasztalatai szerint mindezekben Eger is kiváló partnerük lehet.

 

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról