Eger ügye

Önnek melyik akció jött be a leginkább? Szavazzon!

2017. május 11. 20:03:34
Felsoroljuk a napokban az egri politikai szervezetekhez vagy eseményekhez kapcsolódó megmozdulásokat.

 

Az utóbbi pár napban Egerben is megmozdult valami. Ez most a tavasz vagy az egy évnélis kevesebb hátralévő idő (a választásokig) egyelőre nem eldönthető, mindenesetre most olvasóinkat kérdezzük, hogy melyik volt a legelfogadhatóbb, legszimpatikusabb akció vagy reakió.

 

Jobbik

 

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő a Dobó tér beszakadása ügyén ugrott neki a városvezetésnek és a Fidesznek.

 

Sikerpropagandának számított 2014-től az uniós forrásokból megújuló belváros, amely ötmilliárdos beruházásból valósulhatott meg.
Közölte, bosszantja, hogy a milliárdos munkálatokat silány minőségben tudták csak kivitelezni. Szólt a Katona téri parkolóházról is, mondván, szinte használhatatlan, az oszlopokon látszik, benne kocsik tucatjai törtek már össze.

– A beruházás kiemelt eleme az országzászló, ami szét is hullott. Ha egy ekkora beruházás után évente, félévente keletkeznek ilyen károk, a városvezetésnek a kivitelezőt kellene felelősségre vonnia, követelnie a károk helyreállításátű. (heol.hu)

Habis László (Fidesz)

 

A Jobbik támadására a polgármester válaszlevelet fogalmazott meg, melyben a rá jellemz higgadtsággal ám megdöbbenéssel utasított vissza mindent.

 

Megdöbbent az Ön „jól felépített”, de valójában csúsztatásokra, hazugságokra épülő, durva támadása. Ez a stílus szerencsére nem jellemző Egerben: bármilyen éles vitánk is volt eddig a Közgyűlésben, sem a Jobbik, sem a DK, MSZP és LMP képviselőtől nem kaptam ilyen hazudozó vádaskodást. Oda jutottunk tehát, hogy Ön minden egri fejlesztés kapcsán korrupciózik és visszaosztást emleget. Noha „ügyesen” kommunikál, a szövegösszefüggésből tisztán és világosan kiolvasható, hogy Ön március 30-án valójában korruptnak nevezett engem. Erre Önnek semmilyen alapja nincs, így ezt határozottan visszautasítom.(heol.hu)

 

Lehet más a politika

 

A párt aktivistái nem rúgtak bele senkibe ellenben lapátot fogtak és letakarították a kerékpárutat Felsőtárkány felé.Ha már más nem tette meg.

 

 

 

 

Szalóczi Géza

 

Akció-reakció. A volt egri országgyűlési képviselő-jelölt festékkel dobta meg az egri Fidesz irodát, vagyis a Polgárok Házát. Szolidaritást vállalt a közmunkár ítélt budapesti festékdobálókkal.

Ahogy mondtam, úgy lett. Ez egy kiállás Gulyás Mártonért és Varga Gergelyért, akiket elrettentési céllal vegzáltak a politikai véleményük kinyilvánítása miatt - és persze magamért is: az, hogy csendben vagyok, nem jelenti azt, hogy félek.

 

Fidesz

 

A festékes akcióra a Fidesz nem volt rest válaszolni.

Sírjunk vagy nevessünk? Az Együtt-MSZP-DK-s Szalóczi Géza ma megjelent az Egri Polgárok Házánál, és festékes tojással dobta meg az épületet.
Invitáltuk egy kávéra, de ő beszélni nem akart, inkább a saját kamerájának nyilatkozott, majd eldobta a tojást. Biztos látta a TV-ben, hogy aki menő ellenzéki akar lenni, az megdobál egy védekezésre képtelen épületet. Készítettünk egy fotósorozatot Szalócziról, hogy mindenki "büszke" lehessen az MSZP mai teljesítményére. Gratulálunk a performanszhoz, nekiállunk lemosni az épület ablakát.

 Momentum

 

Országos akciójuk egyik állomásaként Egerben is átragaszottak néhány nemzeti konzultációs plakátot. 

 

 

 

 

 

ÉS AKKOR MOST SZAVAZÁS!

 

 

 

 

 

 

Te követed már az Egri Ügyeket a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról