Eger ügye

Nyitrai és Habis együtt avatott Egerben egy III/III-as ügynökkel

2017. november 21. 17:01:03
Ráadásul Orbán Viktor feléségével együtt.

 

A tegnapi napon Nyitrai Zsolt egri fideszes országgyűlési képviselő, Habis László fideszes polgármester, Pajtók Gábor Heves megyei kormánymegbízott és egyben városi fidesz alelnök, Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége és Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója közösen adtak át egy új segítő központot. Erről mi is beszámoltunk a délelőtt folyamán.

 

Az MTI nemcsak szövegesen számolt be az eseményről, hanem egy fotót is közzétett. A fotón láthatóak a nevezett személyek ám közülük legérdekesebb Lehel László. Róla tudni lehet, hogy 1983 után Filozófus fedőnéven éveken át figyelte az egyház munkáját. És most egy ökomenikus segélyszervezet központját avatja egy érseki városban.

 

 

1988 óta Lehel volt a főtitkára a szervezetnek, amit évtizedeken keresztül elnökölt. A szervezetnek régóta jó kapcsolatai vannak a Fidesszel: Lévai Anikó hosszú ideje a segélyszervezet nagyköveteként dolgozik és a kormány valamint az Ökumenikusok stratégiai partnerei között is sok az egyezés – írta a 444.hu. Lehel az ügynökvádat nem tagadta és nem is cáfolta múltját és maga jelezte, hogy ideiglenesen felfüggeszti a tevékenységét, de aztán a szervezet közgyűlése visszahívta.

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról