Eger ügye

Négyszáz család ajándékutalványt kap az egri önkormányzattól

| 2018. január 10. 06:02:45
Szaloncukorra és karácsonyfára lehet beváltani az utalványokat.

 

Az ünnep közeledtével szaloncukor és fenyőfa utalvánnyal is segíti az egri családokat Eger Önkormányzata – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján az egri városházán Martonné Adler Ildikó alpolgármester. Az intézkedés mintegy 400 egri háztartást érint.

 

Az önkormányzat közleménye szerint az alpolgármester kiemelte: Eger önkormányzatától a most meghirdetett jótékonysági akció keretében több mint 400, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő család kap ajándékba szaloncukrot és karácsonyfa vásárlásánál beváltható utalványt. Az érintett családokat levélben értesítette a polgármesteri hivatal, ebben a küldeményben megtalálják az átvétel lehetőségeire, a helyszínre és időpontra vonatkozó, részletes információt, egyebek közt azt, hogy hol várják az utalványért jelentkező családok képviselőit.

 

A városrészenként megjelölt átadópont helyszíne mellett lesz fenyőfaárus, akinél azonnal beváltható az utalvány. A fenyőfa-utalvány legfeljebb 150 cm-es, lucfenyő térítésmentes átvételére jogosít.

 

Aki a megjelölt helyszínen és időpontban nem tudja átvenni az önkormányzat által biztosított családi ajándék utalványt, megteheti ezt december 18-a és 20-a között, 9.00-16.00 óráig, a Polgármesteri Hivatal Kossuth u. 28. szám alatti épületében.  A fenyőfa utalványok beváltási határideje december 22.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról