Eger ügye

Most megvédhetik magukat Sorotól az egri civilek

2018. február 02. 15:02:28
A Civil Fórumon részt vehet minden egri székhelyű, a városban működő, a fórumra regisztrált civil szervezet, valamint olyan - önálló jogi személyiséggel nem rendelkező - civil szerveződés is, amelyet a Fórum két jogosult résztvevője írásban ajánl.

 

Legutóbb Eger polgármestere akarta megvédeni a civilket, most itt a lehetőség maguknak az érintetteknek, hogy kinyilvánítsák akaratukat. Bár már akadt, aki hamarabb megtette. Alább a hivatalos közleményből közlünk:

 

 

Az Eger Városi Civil Fórum az egri civil szervezetek legnagyobb éves tanácskozása.

 

Az elmúlt évről szóló beszámolók és a soron következő feladatok megbeszélése után a szekciók megválasztják az Egri Civil Kerekasztal és a Civil Alap Bírálóbizottság tagjait a következő egy évre.          

A szekciók tevékenységi körök vagy területi működés szerint szerveződnek és ez alapján van lehetőség hozzájuk csatlakozni. Jelenleg a következő szekciók működnek: 1) egészségügyi, szociális, karitatív; 2) érdekvédelmi és jogi; 3) felnémeti; 4) felsővárosi; 5) idegenforgalmi és kereskedelmi; 6) ifjúsági; 7) környezetvédelmi és urbanisztikai; 8) kulturális; 9) sport;

10) szabadidő; 11) tudományos és ismeretterjesztő. Új szekció alakítására legkevesebb 5 regisztrált szervezet együttműködésének bejelentésével van lehetőség.

 

FELHÍVÁS

EGRI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE

Tisztelettel meghívjuk az egri civil szervezetek vezetőit vagy megbízólevéllel felhatalmazott

képviselőjét a

XX. Jubileumi Eger Városi Civil Fórumra,

melyre 2018. február 28-án (szerda) 15.00 órakor kerül sor a

Városháza Dísztermében

Mandátumvizsgálat, szavazólap átvétele: 14.00 -14.45 között

 

 

A Civil Fórumon részt vehet minden egri székhelyű, a városban működő, a fórumra regisztrált civil szervezet, valamint olyan - önálló jogi személyiséggel nem rendelkező - civil szerveződés is, amelyet a Fórum két jogosult résztvevője írásban ajánl. Egy szervezet a fórumon egy mandátumot kaphat, azaz egy szavazati joggal és választhatósággal rendelkezik.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A regisztrációs lap, a megbízólevél és az ajánlólevél letölthető az eck.hu honlapról és beküldendő elsősorban elektronikusan a civilhaz@eck.hu e-mail címre vagy leadható az  Egri Civil Házban (3300 Eger, Bajcsy-Zs.u. 9.) Tel: 06-20-624-2252.

Információ kérhető: Jakabné Jakab Katalin a Civil Fórum Szervezőbizottság elnöke

                                    Tel.: 06-70-366-3778

                                       e-mail: egridiab@gmail.com

                                                

Várunk minden Egerért, a város lakosaiért tenni akaró civil szervezeti képviselőt!

                                                                       Eger Civil Fórum Szervezőbizottsága

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról