2017. június 28. Levente

Eger ügye

Károly alaposan megszívta, az egri Hadnagy úton 1,5 kilogramm droggal kapcsolták le

Egri Ügyek/Police.hu | 2017. február 10. 19:17:11 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
Az egri nyomozók vádemelést javasolnak egy bélapátfalvai férfi ellen, akinek gépkocsijában jelentős mennyiségű kábítószert találtak.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított nyomozást egy 29 éves bélapátfalvai lakos ellen.

 

 

B. Károly személygépkocsijával az egri Hadnagy úton közlekedett még tavaly március 12-én 14 óra körül, amikor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai elfogták.

 

A jármű átvizsgálásakor alkalmazott kábítószer-kereső kutya az ülések alatt elrejtve két zacskóban - több mint másfél kilogramm - kábítószergyanús fehér port, valamint 12 darab zöld színű tablettát talált. A lefoglalt anyagok az igazságügyi vegyész szakértő véleménye alapján amfetamint tartalmaznak, ezáltal kábítószernek minősülnek.

 

 

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

 Hozzászólok!

KIEMELT ÍRÁSAINK

Hamarosan indul a XXI. Egri Bikavér Ünnep
A környék legnagyobb borgasztronómiai fesztiválja idén is az Érsekkertben lesz, és ebben az évben is remek programnak ígérkezik.

Hamarosan indul a XXI. Egri...

A környék legnagyobb borgasztronómiai fesztiválja idén is az Érsekkertben...

Álló buszba szaladt egy BMW-s...

A sofőr könnyebben sérült, állítólag elvakította a nap.

Videó a Felnémet és...

Előzni csak megfontoltan és szépen. Szerencsére nagy baj nem lett, a...
0
komment