2017. február 26. Géza

Eger ügye

Károly alaposan megszívta, az egri Hadnagy úton 1,5 kilogramm droggal kapcsolták le

Egri Ügyek/Police.hu | 2017. február 10. 19:17:11 | Utolsó frissítés: 7 napja
Az egri nyomozók vádemelést javasolnak egy bélapátfalvai férfi ellen, akinek gépkocsijában jelentős mennyiségű kábítószert találtak.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított nyomozást egy 29 éves bélapátfalvai lakos ellen.

 

 

B. Károly személygépkocsijával az egri Hadnagy úton közlekedett még tavaly március 12-én 14 óra körül, amikor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai elfogták.

 

A jármű átvizsgálásakor alkalmazott kábítószer-kereső kutya az ülések alatt elrejtve két zacskóban - több mint másfél kilogramm - kábítószergyanús fehér port, valamint 12 darab zöld színű tablettát talált. A lefoglalt anyagok az igazságügyi vegyész szakértő véleménye alapján amfetamint tartalmaznak, ezáltal kábítószernek minősülnek.

 

 

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

 Hozzászólok!

KIEMELT ÍRÁSAINK

Eger tényleg Európa Kulturális Fővárosa akar lenni 2023-ban
Már egyszer 2004-ben megpróbálta Eger az akkor 2010-es Európa Kulturális Fővárosa (EKF) cím elnyerését, de végül nem a hevesi megyeszékhely lett a befutó. Most a 2023-as EKF-cím a cél.

Eger tényleg Európa Kulturális...

Már egyszer 2004-ben megpróbálta Eger az akkor 2010-es Európa Kulturális...

NYEREMÉNYJÁTÉK – Készüljön...

Hamarosan itt a Nőnap, amikor minden a hölgyekről szól majd. Portálunk és...

Turizmus: Eger 2016-ban a...

Egész jól teljesített a város tavaly, olyan helyeket előzött meg Eger...
0
komment