Eger ügye

Ezt kell tenned, ha szeretnél ingyen inni és enni a XXI. Egri Bikavér Ünnepen!

Egri Ügyek | 2017. június 14. 19:02:35
Csak néhány remek fotó, és mehet a habzsi meg a dőzsi Eger egyik legmenőbb fesztiválján.

 

Ismét fotópályázatot hirdettek az Egri Bikavér Ünnep szervezői, amely lényege, hogy a július 6-án kezdődő borünnep Facebook-oldalára kell feltölteni olyan saját készítésű fotókat, amelyek egyedi látásmóddal mutatják be és ábrázolják a borvidék legismertebb, immáron hungarikum nedűjét. Nem kell feltétlen művészi, profin kivitelezett fotókra gondolni, de az fontos, hogy legyen benne ötlet, egyediség.

 

A korábbi években ilyen fotók is érkeztek a pályázatra:

 

 

 

 

A fotókat július 2-ig (20.00 óráig) lehet feltölteni az Egri Bikavér Ünnep hivatalos Facebook-oldalára. Az alkotásokat szakmai zsűri bírálja, a legjobb fotók készítői értékes nyereményeket kapnak. A díjazottakat július 5-én írásban értesítik az eredményekről.

 

És hogy mit lehet ezzel az egésszel bezsebelni? Persze, hogy boros nyereményeket, pontosabban ezeket:

 

Fődíj: ingyenes étel- és borfogyasztás az Egri Bikavér Ünnep egyik napján (két személy részére)

2. helyezett: egy darab, összesen 6 üveg - kiváló minőségű - egri bort tartalmazó ajándékcsomag

3. helyezett: egy darab, összesen 3 üveg - kiváló minőségű - egri bort tartalmazó ajándékcsomag.

 

 

Az idei Egri Bikavér Ünnepet július 6-a és 9-e között rendezik az Érsekkertben. A korábbiakhoz hasonlóan ebben az évben is számos borászat és étterem kínálja együtt a legjobb borokat és ételeket. A programok ingyenesek, két színpadon lesznek szabadtéri koncertek, de családi probramokkal és nem utolsó sorban veternán járművek bemutatásával is várják az érdeklődőket. A részletes programkínálat elérhető a rendezvény weboldalán, IDE KATTINTVA. Érdemes csatlakozni a fesztivál Facebook-esemény oldalához is, amely ITT található

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról