Eger ügye

A rendőrség megerősítette, tényleg tolvajok garázdálkodnak az egri Kisasszony temetőben

| 2017. október 19. 14:02:55
Több nyomozás is folyamatban van.

 

Kedden írtunk róla, hogy portálunkhoz több jelzés is érkezett, miszerint tolvajok fosztogatnak az egri Kisasszony temetőben. Volt, aki arról számolt be, hogy egy idős ismerőse táskájából kilopták a pénztárcát, amíg ő a sírt rendezgette. Volt, akinek a 85 éves nagymamáját lopták meg, valaki elvitte a mobilját, és akadt olyan is, aki azt tapasztalta, hogy „Van, hogy többen vannak. Felmásznak a fára és onnan telefonálnak, hogy merre menjen a másik, mert otthagyták a szatyrot. Szomorú!”

 

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol közölték portálunkkal: "2017. január 1-óta három esetben érkezett bejelentés az egri Kisasszony temetőben történt vagyon elleni bűncselekményről. A május 1-én, június
18-án és szeptember 28-án történt cselekmények kapcsán az Egri Rendőrkapitányság indított nyomozást.
Mindhárom esetben ismeretlenek tulajdonítottak el őrizetlenül hagyott táskát a benne lévő személyes iratokkal és kisebb pénzösszegekkel. Az említett területen a városi kapitányság rendőrjárőrei naponta többször, visszatérő ellenőrzéseket tartanak, mely tevékenységükben a helyi polgárőrök és közreműködnek".

 

Ez már tényleg a legalja! Tolvajok fosztogatnak az egri Kisasszony temetőben

Olvasóink több esetről is beszámoltak. „Figyelem! A Kisasszony temetőben tolvaj garázdálkodik. Kihasználva a gyanútlanul sírt rendezgető, főleg idősebb emberek figyelmetlenségét kilopja táskájukból a pénztárcát. Így járt egyik kedves ismerősöm is vasárnap. A szemtanúk egy vékony testalkatú szemüveges fiatal férfit láttak már többször is a környéken" - kaptuk a figyelmeztetést Kovács Szilárdtól az Egerben láttam, hallottam Facebook-csoportunkba.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról