Eger ügye

„A beteget úgy kötözitek le, hogy fájjon neki”, na és a csótányok! Durván lehordják az egri kórházat

Kórházi sztorik/Egri Ügyek | 2017. október 08. 18:02:47
Kosz, bűz és a csótányok – tényleg ilyen lenne a kórház Egerben?

 

A közelmúltban indult a Kórházi sztorik blog, amely lényege: ha „bárki, bármit tapasztalt a helyi kórházban – legyen az jó vagy rossz – megoszthassa másokkal, hogy mindannyian fel tudjunk készülni a ránk váró kezelésre, környezetre, hozzáállásra”.

 

Ahogy ez lenni szokott, a negatív vélemények előbb eljutnak a közlésig, hogy azért, mert csak ilyenek érkeztek eddig, vagy mert az oldal szerkesztői válogatnak, nem tudjuk. Mindenesetre a napokban az egri Markhot Ferenc Kórház is sorra került, és hát nem dicshimnuszokat zengnek a betegek, íme:

 

Kenesi Attila:

,,A Kutyájával szebben beszél az ember mint itt a betegekkel!!! SAJNOS!!!! Ja és a leletet sem kaptam meg, mondván "lassan adja a gép"!!"

 

Szatócs Erika:

,,Felháborít az a helyzet, ami a Sürgősségi van! Nem egy külföldi származású fiatal orvos dolgozik ott, aki arra képtelen volt, hogy a férjem magával vitt 5 napos kórházi zárójelentését elolvassa, (rákos betegről van szó),a hozzátartozótól megkérdezze, miért vitte be a mentő. Kezelés hiányában vissza akarta küldeni otthonába a nagy beteg embert ellátatlanul, mondván nincs semmi baja. Arról nem beszélve sok beteg sem volt, de órákat kellett várni."

 

K. Ágnes:

,,szobák: koszosak, csótányok vannak, a takarítónő csak ott mos fel, ahol látszik. Rémes. Ennél már csak a személyzet borzasztóbb.'

Kedves Nővéreknek pedig: a beteget úgy kötözitek le, hogy fájjon neki - tiszta lila kék. Szúrni sem tudtok, segítséget adni se tudtok. A szemben fekvő beteget egész napon át hagytátok remegni (epilepsziás roham), és HOPP csodák csodája, műszakváltásnál hívtátok az orvost. Beteget azonnal vitték az intenzívre. Persze addig nem volt idő.... mindig ugyanaz a szöveg.

Ja, hogy azért rángatóznak a betegek öntudatlanul, mert SÚLYOSAN KISZÁRADTAK?! Mert velünk ez esett meg. A beteget átszállíttattuk másik kórházba, ahol a másik kórház főorvosa megkérdezi tőlem, hogy miért nem kapott infúziót eleget, mert a beteg sajnos súlyosan ki van száradva, akár össze is omolhatott volna. SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT! Az ajándékot elfogadjátok, a pénzt elfogadjátok, de nem hogy PLUSZT, a munkakörötökből fakadó KÖTELEZETTSÉGET sem végzitek el.

Az orvosok: amatőr, magyarul nem beszélő, rosszindulatúak. Kívánom mindenkinek a személyzetből, hogy olyan ellátásban legyen része, mint amilyet adtak. Az orvosok ugyanolyan korruptak: ha van ismerős, akkor TALÁN elintézik... ha nincs, akkor adj pénzt, ...majd mégsem történik semmi."

 

Azt azért senki sem gondolhatja, hogy csak negatív vélemények lehetnek az egri kórházban tapasztaltakkal kapcsolatban. Főleg úgy, hogy egy jelentős része most lett felújítva. Szóval, ha valaki meg volt elégedve, vagy úgy érzi, szeretné megköszönni az orvosának, a nővéreknek, a mentősöknek a segítséget, írjon nekünk az egriugyek@gmail.com címre, vagy Facebook-oldalunkra (Egri ügyek). De ha mást tapasztalt, azt is megírhatja, jöhet bármi! 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról