2017. június 28. Levente
Eger Régen
7
április

Virtuális időutazás: a Hatvani kapu tér és környezete

Ki tudja, hogy honnan kapta a nevét a Hatvani kapu tér? Nálunk azt is megnézheti, milyen volt a tér környezete régen és milyen most.
3
március

Virtuális időutazás: a Forst-ház régen és most

Minden változik, a lényeg nem: ugyan a környezete jelentősen átalakult, a Forst-ház még mindig az egri belváros egyik ékköve. Portálunk saját fejlesztésű programja segítségével megnézheti, hogyan változott a ház és környezete.
23
február

Virtuális időutazás: a gótikus palota az egri várban

Rovatunk újabb időutazásában megnézhetik, hogy milyen volt az egri vár gótikus palotája néhány évtizeddel ezelőtt és milyen most. Korábban mintha kicsit hangulatosabb lett volna, de nem csoda, hiszen a felújítások miatt most nem üzemel úgy a vár, ahogy akkoriban. A padokat azonban jó, hogy nem tartották meg.
16
február

Virtuális időutazás: az Egri Bazilika régen és most

Megmutatjuk, milyen volt az Egri Bazilika régen és milyen most. Persze az épületen nem történt változás, de a környezet alakulása sok érdekességet rejt magában.
7
május

Virtuális időutazás: így nézett ki a régi szökőkút a Dobó téren

A Városháza előtt volt régen egy szökőkút, majdnem ugyanott, ahol a mostani is található. Nézze meg, hogy milyen volt régen és milyen most a gyermekek egyik kedvence a Dobó téren.
9
március

Virtuális időutazás: macskakővel hangulatosabb a vár

Új rovatunkban ismét az egri várba kukkantunk be. Egy régi és egy új fotó segítségével mutatjuk meg, hogy bizony, az idők változnak még egy olyan helyen is mint az egri vár. A macskakő a jelenlegi, az emberek a korábbi pillanatfelvételnek adnak jobb hangulatot.
25
február

Virtuális időutazás: a Tinódi-szobor és környéke

Nem mindig volt ott Tinódi szobra a korábbi Dózsa György téren. A szobor mögött található háznak is izgalmas története van.
20
február

Virtuális időutazás: a Líceum régen és most

Rovatunk újabb bejegyzésében egy régi és egy új fénykép illetve portálunk saját fejlesztésű programja segítségével mutatjuk meg, hogy milyen volt a Líceum és környezete régen illetve milyen most.