A környék ügye

Bevándorlónak nézték a temetőbe látogatókat

2017. november 09. 07:02:40
Az eszelős migránsozás célt ért Kömlőn, már ott is veszélyt látnak, ahol nincs.

 

Vajon mi a búbánatot keresnének a migránsok Kömlőn? Tehetnénk fel a kérdést, de talán azoknak kellett volna feltenni, akik ezzel riogattak. Annyira elharapózott a híresztelés, hogy a polgármester a rendőrséggel együtt nézett utána az eseményeknek és annak, hogy vajon helyi illetőségűt is hogyan nézhettek migránsnak. Erről a település közösségi oldalán olvashattunk bővebben:

 

A mai nap folyamán számtalan jelzés érkezett az Önkormányzathoz, hogy az elmúlt napon idegen embereket, migránsokat véltek azonosítani a településen. Polgármester úr a mai nap nem csak személyesen, de a rendőrséggel is együttműködve járt utána a híreszteléseknek. Mint kiderült az információk nem teljesen voltak megalapozottak. Mindenki megnyugtatására közöljük, hogy a településen elterjedt információk nem valósak, így nincs ok aggodalomra.

 

Mint tudják, Mindenszentek és halottak napja alkalmából sok idegen ember érkezik a temetőbe gyertyát gyújtani és megemlékezni. Ki autóval, ki pedig tömegközlekedéssel, gyalogosan. Polgármester úr a ma éjszaka megerősített polgárőrséggel járőrözik majd a településen, hogy valóban minden apró lehetőségét kizárjuk bárminemű problémának.

 

Gratulálunk a kormányzati propaganda hatékonyságának.

 

(heol.hu)

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról